...

Välkommen till...
SOMMAREN ÄR ÖVER och det är dags att börja åttan. För Anders, som är polare med Ekman och flera av dom andra från skolans innegäng, ser det ut att bli ett år med fester, fotboll och skönt häng.
       Men för Danne, som är sådär jobbigt påträngande (och som blir kallad särbarn, mytoman och HORUNGE av dom andra på skolan) verkar det bli ännu ett år ute i kylan. Det blir inte heller lättare av att folk går runt och påstår att Dannes morsa Nella haft ihop det med Marias farsa - och att det är därför Maria blivit tvungen att lämna klassen och byta skola...
       Men Danne tänker inte finna sig i att vara en outsider. Han SKA in i Ekmans gäng och han SKA bli Ekmans närmsta vän, no matter what - HAN BARA SKA DET!!!
       Men vägen dit blir både krånglig och smärtsam och när dessutom Anders blir involverad i Dannes resa mot toppen av det sociala skiktet på skolan, förändras deras liv för all framtid. Det är hösten då ALLT går åt helvete...
 
*****
 
HORUNGEN.NU berör teman så som ensamhet och utanförskap, mobbning och vänskapsrelationer, drömmar och identitet, samt slutshaming och sexism, skildrat ur tonåringarna Anders och Dannes ögon - men även genom Dannes morsa Nella.
        HORUNGEN.NU består av 150 kapitel och dessa finns länkade till i inläggen nedan, så att man enkelt kan klicka runt och läsa respektive kapitel. Om du klickar här kommer du direkt till de 10 första kapitlena och sedan kan du enkelt scrolla runt bland de senaste inläggen för att hitta resterande avsnitt. Varje inlägg innehåller 10 kapitel vardera (1-10, 11-20, 21-30, etc.).
        Jag önskar dig en trevlig, känslosam och förhoppningsvis tankeväckande läsning. Enjoy! ;)
        Hälsningar,
 
 
#1 - Johan J

Tror jag läser om allt igen! Typ glömt hur det börja ;) Hahah, not!

#2 - mmm

*tar sig i skreva