...

Länkar till inlägg 11-20
Här hittar du länkarna direkt till kapitel 11-20 av romanen HORUNGEN.
        Vera har bjudit "några få sköna personer" ur klassen på fest, hemma hos sig, för att kicka igång det nya läsåret. Danne blir givetvis inte bjuden. Nä, istället är det populära Ekman (och hans boys) som får komma. Men Danne chansar - för tänk om Vera skulle ändra sig och släppa in honom ändå?
        Nella, som är Dannes morsa, är ingen sån där morsa som sitter hemma och stickar strumpor på fredagskvällarna. Hon drar istället ut med sin bästa vän Catrin på en krogrunda och fastän hon sagt att hon inte ska träffa nån ny, så händer det ändå grejer...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Länkar till kapitel 1-10 av HORUNGEN
Sommarlovet är slut och det är dags för Anders att börja åttan. För hans del, ser det ut att bli ett nytt spännande år på skolan med fester, fotboll och kanske även några brudar - för det är väl så livet ser ut när man umgås med populära Ekman, skolans kung.
         I alla fall är det vad Danne tror.
         Danne är en outsider, som har det minst sagt svårt att passa in på skolan. Dannes högsta dröm är att få vara en del av Ekmans gäng, men det är inte så lätt när man får specialhjälp i kärnämnena och dessutom kallas för mytoman och horunge av dom andra killarna.
         Dessutom går det elaka rykten om Dannes morsa på skolan. Rykten om hennes ständiga festande, sexiga klädstil och utsvävande singelliv. Är det verkligen sant att Maria i klassen ska byta skola på grund av att hennes farsa haft ihop det med Dannes morsa?
         I rubrikerna nedan finns länkar direkt till de 10 första kapitlena av romanen HORUNGEN.
         Välkomna!
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#TBT