...

Länkar till inlägg 41-50
Kapitel 41-50 av Horungen hittar du här.
       Nella drar på AW med sina yngre kollegor och springer på en bekant som hon egentligen inte vill träffa. Elaka Isak har tydligen fått GÖRA DET på Eriks fest - och nu kan han inte hålla käft om saken, vilket ställer till det för vissa andra på skolan.
       Ekman fortsätter att visa upp nya sidor för Anders och dom andra boysen, som överraskar mer och mer. I skolan planerar klassen att ha en gemensam klassfest, men planeringen går inte så smidigt som klassens mentor Suzanne hade hoppats på:
       Ska verkligen ALLA få komma på festen?
       Och måste inte ALLA i så fall vara med och bidra med snacks och dricka?
       Och om det är så: hur ska då Danne kunna komma på festen, när han inte har råd att bidra med snacks?
       Läs fortsättningen på HORUNGEN här!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Länkar till inlägg 31-40
Kapitel 31-40 av romanen HORUNGEN hittar du här.
       Panik!! Danne har följt med Anders hem och Anders vill ju bara bli av med honom - men att bli av med en jobbig jävel som Danne är inte det lättaste...
       I skolan gör Vera klart för ALLA att hon vägrar skriva grupparbete om hon hamnar i samma grupp som nån av töntarna. Och Ekman verkar lite märklig. Han kommer med överraskande nyheter till boysen - och ingen av dom fattar nånting.
       Boysen styr upp lite grabbhäng för att rädda helgen och för att dela med sig av lite tips och klokheter till varandra gällande tjejer och kvinnor, men mitt i alltihop kommer nån som inte blivit bjuden att delta...
       Läs fortsättningen av HORUNGEN här!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Länkar till kapitel 21-30
Här finns alla länkar till kapitel 21-30 av romanen Horungen.
        Klass 8C har fått en ny musiklärare - den skogstokiga Ulla-Gerd (som egentligen vill bli kallad för Ullis) som tvingar alla att gå upp och sjunga och förnedra sig själva inför HELA klassen!!
        Men det visar sig att den där nya och rätt udda killen Peter är rätt grym på att sjunga - och populära Ekman blir rätt impad av honom. Anders går omkring och oroar sig, för Nina som han gillar, verkar mer intresserad av en ANNAN snubbe än honom - så det suger ju.
        Nåt annat som suger är ju Danne, för han är ju verkligen skitjobbig och fattar inte att ingen vill hänga med honom - men när Anders försöker få Danne att fatta just det, krånglar alltihop bara till sig ännu mer och Anders dras in i nåt som han helst av allt hade velat slippa...
        Läs fortsättningen av Horungen här nedan: